English

Momentet e fundit të jetës së Kudret Kumes vijnë përmes VIDEOS

Videoja e shkëputur nga pamjet e kameras së sigurisë të burgut të Nigritas ne Greqi tregon momentet e fundit të jetës së Kudret Kumes (Ilia Kareli), i cili pasi u torturua ne menyre barbare u la të vdiste në njërën nga qelitë e burgut.

Kjo video vetëm pak minutëshe nga 20 orë material filmik i permbledhur, prej katër kamerave të këtij burgu të vendosura, njëra në oborrin e burgut, kur mbërrin makina e policisë që e sjell atë nga rajoni, një tjetër në hyrjen kryesore të burgut, e treta në korridorin përballe “frigoriferit”, dhomës së torturave dhe e fundit në qelinë që e çojne atë pas torturave.
2110

KOMENTE