English

Arvizy, surprizon gjimnazisten shqiptare (VİDEO)

Në shkurt, kjo gjimnaziste ka aplikuar për të marrë pjesë në Programin e Benjamin Franklin Fellowship Transatlantike sponsorizuar nga Ambasada Amerikane. Pas intervistës së saj, ajo mori një telefonatë Skype nga Ambasada, dhe një vizitor i papritur e informoi atë se ajo ishte zgjedhur për të marrë pjesë në një program shkëmbimi edukativ të sponsorizuar tërësisht nga Ambasada Amerikane.

Ambasada e SHBA është e privilegjuar për të mbështetur shkëmbime arsimore midis Shteteve të Bashkuara dhe Shqipërisë.

Ndiqni videon per te pare surprizen nga Abasada e Amerikes...
2113

KOMENTE