English

Receta natyrale për ruajtjen e rrahjeve të rregullta të zemrës

Kaliumi që gjendet tek bananet ju shërben për ruajtjen e rrahjeve të rregullta të zemrës si dhe për të mbajtur në nivel tensionin e gjakut, ndërkohë që vitamina B6 parandalon diabetin. Lëngu i portokallit përmban shumë vitaminë C, por jo vetëm.

Receta

3/4 gotë (185 ml) lëng portokalli
1/2 gotë me banane të prera në feta
pak ekstrakt bajamesh
2 kuba akulli
pak gjethe menteje

Përziejini 3 te parat në mixer. Në fund shtojini akullin dhe zbukurojeni gotën me mint.

KOMENTE