English

Gruaja shtatzënë qëllohet në stomak dhe humb fëmijën e saj

Një grua shtatzënë në Florida ka humbur fëmijën e saj pasi u qëllua në stomak.


Viktima u dërgua në spital ku ka mbijetuar por fëmija është shpallur i vdekur që në bark.

Shkaku i kësaj ngjarje të tmershme thonë dëshmitarët ishte një grua e cila ishte parë të debatonte me gruan shtatzënë ballë për ballë për një keqkuptim në Facebook.

KOMENTE