English

Albanian Training Center projekte të përbashkëta me Bashkinë Gothengur të Suedisë

Sot u priten ne ambjentet e Albanian Training Center perfaqesues te larte te ‪FolkUniversity‬ , perfaqesues te Bashkise se Gothengur te Suedise si dhe perfaqesues te Shoqates "Nene Tereza e Kombit Shqiptar".

Biseda u fokusua per mundesite e bashkepunimit mes paleve, gjithashtu u shpalosen disa ide per mundesine e ofrimit te ndihmave, bursave te studimit jashte, ofrimin e kurseve falas nga Albanian Training Center per femijet jetimë, per njerezit ne nevoje, te semuret si dhe per familjet Rome.

Besojme se shume shpejt do te fillojnë nga puna edhe projektet e krijuara bashkarisht.

KOMENTE