English

Abu Dhabi. Gruaja përqafon mikun, arrestohet nga policia si prostitutë

Dy gra kineze jane burgosur pasi u arrestua gabimisht për prostitucion në Abu Dhabi , kur njëra prej tyre kishte perqafuar nje mik mashkull .
Një nga gratë ,e cila punonte ne Emirates Palace Hotel, ishte duke festuar ditëlindjen e saj në një park aty pranë me nje grua tjetër dhe tre burra Nepalese .
Pasi një prej burrave i ka dhene nje dhurate gruas ajo e ka përqafuar për ti thënë faleminderit .
Por veprimet e saj ishin interpretuar gabimisht nga një polic i cili i arrestoi grate duke i quajtur prostituta .

Gratë janë dënuar nga gjykata penale dhe tani po përballen me deportim.
Në një seancë gjyqësore te apelit , avokati grave tha se kishte qenë një rast keqkuptimi bruto .
Faayza Mousa tha : " Natyrisht , pasi kolegu i saj i dha një dhuratë asajajo e falënderoi atë dhe e përqafoi . Por oficerët CID e kane ekzagjeruar atë . "

Dy grate ishin studentë në universitet më prestigjioze që mëson mikpritjen dhe turizmin në Kinë . "
Ai tha se ato vijne nga familje prestigjioze ' dhe ishin dërguar me bursë në Las Vegas .
Rasti është shtyrë per vendim te mevonshem.

KOMENTE