English

Arrestohet punonjësi i policisë pas një hetimi 3 mujor

Më datë 18.06.2014 rreth orës 23.30 nga Shërbimi i Kontrollit të Brendshëm Tiranë, u realizua arrestimi në flagrancë i shtetasit Klevis Fejzulla Sorra, 27 vjec, banues në Tiranë, me detyrë punonjës policie trup shërbimi pranë Komisariatit të Policisë së Ndërhyrjes së Shpejtë Tiranë.

Arrestimi i tij u krye pasi përgjatë shërbimit në detyrë paralelisht punonte në një ambjent lokal, me synim përfitimin e paligjshëm të aktiviteteve të lojrave të fatit.
Punonjësi i policisë është arrestuar pas një hetimi 3 mujor përmes strukturave të Shërbimit të Kontrollit të Brendshëm dhe Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Tiranë.

Materialet hetimore ju bashkalidhen këtij proçedimi penal për veprën penale të “Shpërdorimit të detyrës” dhe “Organizimit të paligjshëm të lojrave të fatit”, parashikuar nga nenet 248 dhe 197 të Kodit Penal.

KOMENTE