English

10 mijë euro lidhur zbulimin e vrasjes se bankierit Artan Santo

Policia e Kryeqytetit vendos në dispozicion një shpërblim prej 10 mijë euro lidhur me zbulimin e vrasjes se bankierit Artan Santo.


Për cdo informacion të vlefshëm që do të cojnë në kapjen e autorëve Policia e Tiranës vendos këtë shpërblim, në cdo rast duke ruajtur anonimatin duke ju ftuar të telefononi në numrin 069 41 00003.


Krahas sa lartë, kërkojmë bashkëpunimin qytetar për të telefonuar për informacione të vlefshme edhe në numrin pa pagesë 129.


Aktualisht grupi hetimor po punon me intensitet në drejtim të zbardhjes tërësisht të kësaj ngjarje dhe identifikimin e autorëve.

KOMENTE