English

Paditet me 130 milion lekë drejtori Martin Leka

Shkrimi i publikuar nga gazetarja sportive e TVSH, Enkelejda Zeko, në të cilin akuzon drejtuesit e këtij institucioni se janë duke shkatërruar transmetuesin e vetëm publik në vend, ka bërë që të reagojë drejtori i këtij institucioni Martin Leka, nëpërmjet një postimi në Facebook:


"Nuk merrem me k…a të sponsorizuara (nga k….t). Kaq është reagimi im për sot,”-ka shkruar Leka. Pas këtij statusi sipas gazetës “Dita”, gazetarja Zeko ka ngritur një padi ndaj Lekës ku e akuzon për fyerje dhe denigrim të figurës së saj morale e publike  duke kërkuar një dëmshpërblim prej 130 milionë lekë.
Gjithashtu mësohet se Zeko do të ishte drejtuese e emisionit sportive për Botërorin në TVSH, por në momentet e fundit është zëvendësuar nga prezantues të tjerë./Shqiptarja.com

KOMENTE