English

4 ambasadorë shqiptarë lirohen nga detyra

Arben Çiçi - në Mbretërinë e Danimarkës;

Kastriot Robon në Mbretërinë e Spanjës, që mbulonte edhe Mbretërinë e Marokut dhe Republikën Islamike të Mauritanisë;

Ilir Tepelena - në Mbretërinë e Belgjikës, që mbulonte edhe Dukatin e Madh të Luksemburgut

Sami Shiba - ambasador në Republikën e Rumanisë.

Këta janë 4 ambasadorët shqiptarë të cilët janë liruar nga detyra me dekretim për lirimin e tyre më 20 gusht nga Presidenti Nishani dhe kanë hyrë në fuqi menjëhërë.

Nuk dihen ende emrat e rinj që do t’i zëvendësojnë ata.

KOMENTE