English

Brad Pitt dhe Angelina Jolie marrtohen në Francë (VIDEO)

Brad Pitt dhe Angelina Jolie janë martuar tani, sipas një zëdhënësi të çiftit Hollywood.

Pitt, 50, dhe Jolie, 39, lidhën nyjë në Francë të shtunën, duke i dhënë fund viteve të spekulimeve mbi kur dhe ku ata do të martoheshin.

Aktorët u martuan në një kishëz të vogël në Chateau Miraval në një, nondenominational, ceremoni civile private e ndjekur nga familja dhe miqtë.

Fëmijët e çiftit kanë marrë pjesë në martesë, raporton Associated Press.

Jolie eci përgjatë me bijtë e vet më të mëdhenj Maddox dhe Pax, përkatësisht 13 dhe 10, ndërsa bijat e saj Zahara, nëntë, dhe Vivienne, gjashtë, hodhën petale.

Shiloh Tetë-vjeçar dhe Knox gjashtë-vjeçar shërbyen si mbajtës të unazave, sipas zëdhënësit të çiftit.

Çifti morri një licencë martese më parë nga një gjyqtar në Kaliforni i cili udhëtoi në Francë për të kryer ceremoninë.
Chateau Miraval në Correns, një fshat në rajonin jugor francez , ka qenë shtëpia e tyre e dytë që nga viti 2008.

Pitt ishte i martuar më parë meJennifer Aniston, ndërsa Jolie ishte e martuar më parë me aktorët Jonny Lee Miller dhe Billy Bob Thornton.

Çifti, marrëdhënia e të cilit filloi pasi luajtën së bashku në vitin 2005 film Z. dhe Znj Smith.
2145

KOMENTE