English

Taksisti tenton të përdhunojë nënën në sy të tre fëmijëve (VIDEO)

Queens në New York,

Departamenti i policisë amerikane është duke kërkuar ndihmën e publikut për identifikimin e individit i cili ka kryer një vepër penale në tentativë sulmi me dhunë për të kryer mardhënie seksuale më 24 gusht 2014 në fund të 7900 Queens Boulevard.

Viktima, një femër 26-vjeçare, ishte me tre fëmijët e saj të moshës 1, 3 dhe 5, vjeç u kap nga një mashkull i cili ka deklaruar se ai ishte një shofer taksie në 207 Street në Manhatan dhe i është kërkuar prej saj që ta çonte bashkë me fëmijët në Queens.

Kjo ngjarje është filmuar nga kamerat e sigurisë ku shihen qartë pamjet që fëmija lufton me taksistin për të mbrojtur nënën deri sa më në fund ai është dorëzuar dhe është larguar me shpejtësi pa arritur të kapet nga policia.

2146

KOMENTE