English

12 vjeçarja gjendet pas 12 vitesh

Një vajzë është gjetur në Meksikë, 12 vjet pasi ajo ishte rrëmbyer nga nëna e saj.
Sabrina Allen ishte katër vjet kur ajo u mor nga shtëpia e saj në Teksas nga Dara Llorens gjatë një konflikti të ashpër mbi kujdestarinë.

Llorens, tani 44, mori vajzën e saj sipas vizitës së planifikuar në fundjavë në prill 2002, si pjesë e një marrëveshje të kujdestarisë të urdhëruar nga gjykata, por nuk e ktheu.
Babai i saj Greg Allen falënderoi hetuesit për gjetjen e vajzës së tij, tani 17, dhe tha se rrëmbimet prindërore ishin keqkuptuar.

Agjenti special, i FBI-së, Dan Powers, tha se Llorens, tani ishte kthyer në Shtetet e Bashkuara për t'u përballur me akuzat.

KOMENTE