English

Shpërthim i fuqishëm në fabrikën e bitumit në Vaqarr - Tiranë

Një shpërthim i fuqishëm ka ndodhur në një fabrikë bitumi në fshatin Bulticë në Vaqarr të Tiranës.
Pas raportimit të shpërthimit, në vendin e ngjarjes kanë mbërritur zjarrfikësit dhe forcat e policisë.

Ngjarja është regjistruar rreth orës 18:45 minuta të mbrëmjes. Mësohet se shkak i shpërthimit ka qenë një fuçi bitumi, ndërsa fatmirësisht nuk ka persona të lënduar, vetëm dëme materiale.

KOMENTE