English

Gjendet një 35 vjeçare e dekompozuar në Lezhë

Në ashensorin që nuk funksiononte prej një muaji, e një qendre tregëtare në Lezhë është gjendur trupi i dekompozuar i një 35 vjeçareje.

Kufoma e seksit femër nuk kishte asnjë mjet identifikimi, ndërkohë që policia ka nisur menjëherë hetimet për zbardhjen e identitetit të trupit të pajetë, si dhe për të konstatuar shkaqet e vdekjes.

Pastrueset e qendrës zbuluan trupin e dekompozuar të viktimës ende të pa identifikuar, të cilat menjëherë njoftuan policinë.

KOMENTE