English

Aktivitetet në 70 vjetorin e Çlirimit

Presidenti i Republikës Bujar Nishani, kryeministri Edi Rama, dhe kryetari i Parlamentit Ilir Meta zhvilluan sot paradite homazhe në Varrezat e Dëshmorëve.

Në 70 vjetorin e Çlirimit qeveria është kujdesur për të zhvilluar një sërë aktivitetesh.

Aktivitetet
10:00 – Ceremonia e vendosjes së kurorave në Varrezat e Dëshmorëve
11:30 – Parada Ushtarake në Ministrinë e Mbrojtjes
17:00 – Ekspo “Këndvështrime”, në Hollin Protokollar në Kryeministri
18:00 – Festivali i Dritave
19:30 – Pritje në Pallatin e Kongreseve me rastin e 70 vjetorit të Çlirimit
22:00 – Koncert & Nata e bardhë, Sheshi “Nënë Tereza”

KOMENTE