English

Jessie J, mbërrin në Tiranë. Të gjithë në orën 19:00 në sheshin "Nënë Tereza"

Jessie J do të këndojë në sheshin “Nënë Tereza” sonte në orën 19:00 me rastin e 70-vjetorit të Çlirimit të Shqipërisë dhe Natës së Bardhë.

Ajo ka mbërritur rreth oeës 15:30 në aeroportin "Nënë Teresa". essie J sapo para se të vinte në Shqipëri mbajti koncerte në Gjermani dhe Austri, ku ajo shkruan në Twitter se ka pasur shumë ftohtë. Shpresojmë që në Tiranë përveç pritjes, dhe kushtet atmosferike të jenë të ngrohta.

Ndaj sot të gjithë në orën 19:00 në sheshin "Nënë Tereza" në kryeqytet.

KOMENTE