English

Putin "i lëshon"qenin kancelares Merkel

“E kuptoj përse e bëri; për të provuar që është mashkull”, tha kancelaria gjermane. “Ai ka frikë nga dobësitë e tij. Rusia nuk ka asgjë, as sukses në politikë as në ekonomi. E gjitha që kanë është kjo.”


Kështu e ka përcaktuar, me këto fjalë sjelljen e Putin kancelarja Merkel, në bashkëbisedim me gazetarët.

Putin, duke e ditur që Merkel ka frikë nga qentë, priti deri sa media u mblodh në dhomë dhe më pas thirri qenin e tij të zi labrador.

Siç shihet edhe në foto, Putin e ka shijuar mjaft këtë moment ndërsa Merkel ishte në ankth.

KOMENTE