English

Lista finale e Qeverisë kosovare të Isa Mustafës

Lista finale e Qeverisë Mustafa

Burime të "Bota sot" marrin vesh se kjo do të jetë lista finale e kabinetit të ri qeveritar.Kujtojmë se kjo listë ka pësuar ndryshime të vogla në krahasim me listën paraprake të publikuar në media.
Kryeminister i Republikës së Kosovës - Isa Mustafa
zv. Kryeminister Parë - Hashim Thaci
Zv. Kryeminister - Kujtim Shala
PDK
1.Ministër i Punëve të Jashtme - Hashim Thaci
2.Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë - Arsim Bajrami
3.Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural - Memli Krasniqi
4.Ministria e Diasporës - Edita Tahiri
5.Ministria e Drejtësisë - Hajredin Kuci
6.Ministria e Integrimit Evropian - Bekim Qollaku
7.Ministria e Zhvillimit Ekonomik - Blerand Stavileci
8.Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor - Ferid Agani
9.Minister i Shtetit dhe Udhëheqës i dialogut teknik Kosovë-Serbi - Enver Hoxhaj
LDK
1.Ministria e Punëve të Brendshme - Skender Hyseni
2.Ministria e Shëndetësisë - Imet Rrahmani
3.Ministria e Infrastrukturës - Lutfi Zharku
4.Ministria e Tregtisë dhe Industrisë - Hikmete Bajrami
5.Ministria e Forcës së Sigurisë së Kosovës - Haki Demolli
6.Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit - Kujtim Shala
7.Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale - Arban Abrashi
8.Ministria e Financave - Avdulla Hoti
Minoritetet
1.Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal - Aleksandër Jablanovic
2.Ministria për Komunitete dhe Kthim - Slobodan Petrovic
3.Ministra e Administrates Publike - Mahir Yagcilar

KOMENTE