English

Dhimbjet e veshit. Si ti largoni me kripë deti

Dhimbja dhe infeksioni në vesh është përvojë e tmerrshme sidomos tek fëmijët. Përveç etheve, që ju bën të ndiheni të dobët, ju duhet të përballeni me dhimbje në vesh.

Kur ne kemi ditë me shi dhe temperatura të ulëta, metodat në kushte e shtëpisë janë më efikase për trajtimin e shëndetit.

Në mënyrë që të zvogëlojmë dhimbjet në vesh dhe simptomat e infeksionit, bëjmë këtë ilaç të thjeshtë, ku ju duhet vetëm kripë deti dhe çorape. Për shkak të pranisë së mineraleve, kripa ruan ngrohjen dhe ka fuqinë për të reduktuar dhimbjen derisa trupi nuk është i mbrojtur nga infeksioni.

Çorape e mbushur me kripë, është në të vërtetë çorapë pambuku e bardhë e mbushur me kripë deti. Ju mund ti thoni fëmijëve të vegjël që është çorape magjike që do të bëjë dhimbjen të shkojë larg menjëherë.

Ju do të duhet 1 deri në 1,5 gotë kripë deti. Kripa duhet të jetë kokër madhe pasi nuk duhet të dalë jashtë çorapes. Vendoseni kripën në një tenxhere të pastër dhe ngroheni atë për rreth 4 deri në 6 minuta, derisa të ngrohet në mënyrë të barabartë (duhet të jetë e nxehtë). Pastaj, futeni kripën në çorapë, lidhjani grykën çoraçes dhe me kujdes vendoseni mbi veshin që ndjeni dhimbje.

Dhimbja juaj do të largohet brenda disa minutave

KOMENTE