English

Kush është pasuesja e mundshme e Kim Jong-un

Mes spekulimeve rreth shëndetit të liderit të Koresë së Veriut, Kim Jong Un, vëmendja është zhvendosur te motra e tij e pakapshme, që mund të jetë në radhë për të marrë drejtimin e dinastisë Kim.

Edhe mosha e Kim Yo Jong është një mister. Ajo është përfolur se është 32 vjeç, afërsisht katër vjet më e re se vëllai i saj dhe raportohet se është fëmija më e vogël e ish-udhëheqësit Kim Jon Il.

KOMENTE