English

Jetë e vështirë me fitime të vogla për barinjtë në Sardenjë

Sardenjë, 23 Gusht NOA - Jetë e vështirë për barinjtë nga Sardenja dhe kjo kundrejt një fitimi tepër të vogël. Njoftimi u krye nga Coldiretti.

Zgjohen në orën 05:00 të mëngjesit për mjeljen e parë, gjë e cila përsëritet pasdite për të përfituar nga çdo dele rreth një litër qumësht në ditë, që paguhet rreth 60 cent për litër.

Ndërsa vetëm kostot e shpenzimit për të arrijnë vlerën e një euroje. Kjo kontradiktë është paraqitur si një kundërshtim në këtë rajon dhe është denoncuar nga Coldiretti.

r.b/NOA

KOMENTE