Eccobet

KOMENTE

  • Hasan KumanovaVertet eshte interesante kjo tem dhe me shtyu qe edhe une te jap koment pak nga deshira dhe pak nga zori. Realisht mendoj qe: mashkulli i virgjer e merr gruan e virgjer mashkulli jo i virgjer le te merr gruan jo te virgjer (perse te merr gruan e virgjer)?... Jeta eshte e pa drejt nje fjale thote ...Më Shumë »
  • Krist Murrayja qifsha robt, pune me mexicaneshMë Shumë »
  • Geri ShteguNese 1 mashkull shikon nje femer ne rrug ose nje femer te zhveshur ne dhome ku i shkojn syt te vagina e femres apo tek format trupore te saj ?? E njejta gje ndodh dhe me femrat tek meshkujt kenaqsia vjen nga cilsia e seksit dhe gjithashtu masat trupore jan eksitues mjaft te larte per te dy sekset, 1 ...Më Shumë »
  • Lida KolaCili eshte identiteti i mjekut? Ku eshte kryer eksperimenti? Apo artikullin e ka shkruar ndonje tregrar qepesh? Dihet se qepa ka vlera, por per te pranuar kuren duhen referenca.Më Shumë »