English

Tentojnë të vjedhin kabullin elektrik, arrestohen nga policia

Tiranë, 10 prill, NOA - Adoleshentët tentojnë të vjedhin një kabull elektrik e bien nën duart e policëve.

Kjo ngjarje ka ndodhur ditën e djeshme, kur 13 vjeçarët A.A, A.T, E.K dhe 15-vjeçarët A.H, V.D, në bashkëpunim me njëri-tjetrin kanë tentuar të vjedhin kabllin elektrik.

Sipas policisë, këta adoleshentë kanë precedentë për vjedhje të tjera më parë.

Kështu, A. A. është gjithashtu autor i prerjes dhe vjedhjes së 6 metra linear kabull elektrik në territorin e SQU, në instalimet nëntokësore të dy kabinave elektrike në ndërtim e sipër, në bashkëpunim me adoleshentët e tjerë, autor të vjedhjes më të fundit.

s.v/NOA

KOMENTE