English

Njoftim nga Fondacioni Grek i Kulturës në Shqipëri

Me date 22/04/2009, ora 11.00,  ne Teatrin Kombetar, Fondacioni Grek i Kultures ne Shqiperi organizon

nje konference per shtyp, ku do te prezantoje projektin nderballkanik "Kostandini dhe Dhoqina", nje dramatizim i ri i balades se njohur. Kjo cfaqje e realizuar si bashkepunim i artisteve te njohur nga shtete te ndryshme te gadishullit tone, njohu nje sukses te madh ne Athine. Tirana shenon stacionin e rradhes ne udhetimin e kesaj trupe multietnike ne kryeqytetet ballkanike.

Ne panel:

1.     Zoti Jorgos Jakumis ( Drejtor i Fondacionit Grek te Kultures ne Shqiperi)

2.    Sotiris Haxakis  (Ideator, Përshtatës dhe Regjizor)

3.    Margarita Xhepa (aktore e njohur, ne  rolin  kryesor te shfaqjes)

Sponsor :Â Fondacioni " Onasis" & Fondacioni Grek i Kultures

Projekti ne fjale zhvillohet nen kujdesin e posaçem te Ministrise se jashme te Greqise si dhe me mbeshtetjen e Global Finance.

Ne mbyllje te Konferences per shtyp intervista, biseda te lira me realizuesit dhe  artistet pjesmares si dhe KOKTEJ-BUFE.

Te nderuar gazetare, jeni te mirepritur.

Eva Doko (Bici)

Media and PR

Fondacioni Grek i Kulturës

KOMENTE