English

Njoftim nga Policia e Shtetit

Njoftohen kandidatët që kanë aplikuar në Shkollën Bazë të Policisë për Patrullë të Përgjithshme, pranë Drejtorive të Policisë në Qarqet Tiranë, Durrës dhe Dibër se ditën e hënë më datë 20.04.2009Â zhvillohet testimi me shkrim.

Testimi do të zhvillohet në Qendrën e Formimit Policor (Akademia e Policisë) Tirane sipas këtij orari: Në ora 07.00 aplikantët që kanë kodin 0495 deri 0702 qarku Tirane Në ora 11.00Â aplikantët që kanë kodin 0703 deri 0852 qarku Tirane dhe aplikantët e Qarqeve Durres e Diber.

KOMENTE