English

Urgjent - Berisha reagon për dënimin e Bollanos, kritika të forta gjykatës

Tiranë, 21 prill NOA - Kryeministri Sali Berisha ka reaguar vetëm pak çaste më parë duke kritikuar vendimin që mori sot gjykata për të dënuar kryetarin e bashkisë së Himarës, Vasil Bollano me gjashtë muaj burgim, 500 mijë lekë të rinj gjobë dhe heqjen e të drejtës së ushtrimit të detyrës funksionale që ka aktualisht, për tre vjet me radhë.

Në një deklaratë të posaçme e cila pritet të publikohet pak më vonë nga kabineti qeveritar, Berisha vlerëson se vendime të tilla nuk i shërbejnë vendit.

Vijon me deklaratën e plotë

KOMENTE