English

Njoftim nga Ministria e Mbrojtjes

Ditën e enjte, datë 23 prill 2009, ora 9.00, ministri i Mbrojtjes z. Gazmend Oketa pret në një takim të veçantë në Ministrinë e Mbrojtjes

ministren Britanike për Mbrojtjen dhe Sigurinë Ndërkombëtare, Baronesha Ann Taylor, e cila ka ardhur në vendin tonë për një vizitë zyrtare.

Lutemi për pjesëmarrjen tuaj për të pasqyruar në media këtë veprimtari të rëndësishme për Forcat tona të Armatosura. Â

Sektori i Shtypit në Ministrinë e Mbrojtjes

KOMENTE