English

Njoftim nga Policia e Tiranës

Më 25 prill 2009 ora 12.00 në ambientet e Drejtorisë së Policisë së Qarkut Tiranë,

do të zhvillohet një takim përmes drejtuesve të Policisë së Tiranës dhe Prefektin e Tiranës Z.Ruzhdi Keci, me temë:

 "Për parandalimin, organizimin e punës dhe kryerjen e operacioneve policore për identifikimin, asgjësimin e sipërfaqeve të mbjella me bimë narkotike dhe vënien para përgjegjësisë ligjore të autorëve të kultivimit".Â

Në këtë takim janë të ftuar të marrin pjesë dhe përfaqësues të medias vizive dhe të shkruar.

KOMENTE