English

Mblidhet Kryesia e Partisë Demokratike, Kuvendi i ardhshëm më 23 Maj

Tiranë, 25 prill NOA - Kryesia e Partisë Demokratike të Shqipërisë u mblodh sot në mbrëmje dhe diskutuan gjerësisht për Kuvendin e ardhshëm të forcës kryesore të mazhorancës dhe programin e saj.

Në mbledhjen e Kryesisë u vendos që Kuvendi i ardhshëm i Partisë Demokratike të mblidhet në datë 23 Maj 2009. Kuvendi i ardhshëm do të miratojë programin elektoral të Partisë Demokratike, program ky i cili do të përfshijë si reformat e mëdha në fushën: - Shëndetësisë - Arsimit - Bujqësisë - Ekonomisë - Punësimit ashtu dhe projektet e mëdha kombëtare, akset e mëdha rrugore si dhe infrastrukturën rurale në mbarë vendin. Kryeministri Berisha do të drejtojë programin e Partisë Demokratike si dhe do të kryesojë hartimin dhe diskutimin e tij. Zëdhënësja e Partisë Demokratike, Erla Mëhilli, tha Sekretari i Përgjithshëm z.Ridvan Bode do të merret me anën organizative të Kuvendit.

e.l/NOA

KOMENTE