English

Njoftim nga Konfindustria

INDUSTRITE EUROPIANE NE SHQIPERI

Jeni të ftuar të merrni pjesë në ceremoninë e organizuar me rastin e hapjes së Panairit Ndërkombëtar të Teknologjisë dhe Cilësisë, më datë 29 prill 2009 ora 18.00 në Pallatin e Kongreseve, Tiranë.

Â

EUROPEAN INDUSTRIES IN ALBANIA

It is our pleasure to invite you to participate in the opening ceremony organized for the International Fair of Technology and Quality, on April 29, 18.00 at the Palace of Congresses.

KOMENTE