English

Shkolla e Policisë, emrat e fituesve të testimit për qarqet Shkodër, Kukës, Lezhë

Tiranë, 9 maj NOA- Në ambientet e Universitetit "Luigj Gurakuqi" Shkodër, u zhvillua sot testimi me shkrim i kandidatëve nga qarqet Shkodër, Kukës dhe Lezhë, që kanë aplikuar për të ndjekur studimet në shkollën Bazë të Policisë për "Patrullë të Përgjithshme".

Këtij testimi ju nënshtruan 180 aplikantë nga këto qarqe dhe në përfundim të konkurrimit të ditës së sotme u shpallën fitues të testimit me shkrim 40 aplikantë, të cilët arritën të grumbullonin mbi 60 pikë.

Korrigjimi i testimit u realizua me skaner dhe kandidatët u njohën me rezultatin brenda ditës.

Kandidatët e shpallur fitues të testimit me shkrim do t'i nënshtrohen fazave të mëtejshme të konkurrimit.

Aplikantët që rezultuan fitues të testimit me shkrim do t'i nënshtrohen testimit fizik me datën 11.05.2009, në orën 08.00 në Stadiumin "Loro Boriçi" të qytetit të Shkodrës. Aplikantët duhet të paraqiten ditën dhe orën e përcaktuar për testimin fizik të veshur me uniformë sportive.

Për qarqet Elbasan dhe Korçë testimi me shkrim do të zhvillohet në ambientet e Universitetit "Aleksandër Xhuvani" në Elbasan në datën 18.05.2009. Kandidatët duhet të paraqiten në orën 07.00' pranë këtij universiteti.

Të gjithë aplikantët për çdo paqartësi që mund të kenë lidhur me këtë proces mund të drejtohen pranë Zyrave të Personelit në Drejtoritë e Policisë në Qarqe ose pranë Sektorit të Pranimit në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit.

Po ashtu mund t'i parashtrojnë pyetjet apo shqetësimet e tyre dhe me e-mail në adresën shkollaepolicise@mrp.gov.al.

Për gjithë të interesuarit Drejtoria e Përgjithshme e Policisë së Shtetit, bëri me dije se procesi i aplikimeve për të ndjekur studimet pranë Shkollës së Policisë është i hapur gjatë gjithë vitit.

k.k/NOA

Testimi fizik zhvillohet në 08.00 më 11.05.2009 te stadiumi "Loro Boriçi", Shkodër

Nr.

Emri

Mbiemri

Rezulati

Kodi Aplikantit

1

GERMAN

GREZDA

82.94

0467

2

ERMIR

LUSHI

82.94

0450

3

BESIM

ISUFI

80.08

0313

4

SHEIR

BORICI

78.65

0415

5

FLORIT

CEKINI

75.79

0461

6

ENKELE

STERNIQI

75.79

0444

7

ELSI

HASANAJ

75.79

0440

8

ADMIR

DODA

74.36

0419

9

ARBEN

BIBA

74.36

0380

10

FEJZI

KUKAJ

72.93

0459

11

BASHKIM

MALLI

72.93

0425

12

ROMEO

GJOKA

72.93

0412

13

BLERIM

ISMAILGECI

72.93

0319

14

LULZIM

DRAGONJ

71.5

0477

15

KLAUDIN

DEDUSHI

71.5

0472

16

ERJON

LINI

71.5

0448

17

EMIRJON

SMAKAJ

71.5

0443

18

DRITAN

HOXHA

68.64

0438

19

DRITAN

GEGA

68.64

0437

20

VASIL

NDRECA

68.64

0394

21

GAZMIR

DEGA

68.64

0338

22

ERVIN

FANAJ

68.64

0331

23

REZART

BAJRAKTARI

67.21

0482

24

FAIK

SADIKU

65.78

0454

25

EUKLIN

TANUSHI

65.78

0404

26

BEKIM

HAJDARI

65.78

0399

27

OLTION

MATIA

65.78

0391

28

GEZIM

BEQIRAJ

65.78

0341

29

JETMIR

ARIFI

64.35

0471

30

AGRON

LINA

64.35

0395

31

XHEVAHIR

DOLLAPAJ

64.35

0375

32

FRAN

GJOKA

62.92

0462

33

ERMAL

TRUSHI

62.92

0449

34

ERGYS

LOHJA

62.92

0446

35

ELVIS

ZADEJA

62.92

0402

36

SELAM

BISHEVA

62.92

0365

37

REZARTE

PODE

61.49

0483

38

JETNOR

ARIFAJ

61.49

0353

39

GJIN

DOKAJ

60.06

0389

40

LULZIM

BILALAJ

60.06

0358

Â

KOMENTE