English

Shoqata "8 Dhjetori 1990", apel për pajisen me karta

Tiranë, 14 maj/NOA - Kryesia e "8 Dhjetori 1990" ka zhvilluar një konferencë për shtyp ku merrnin pjesë përfaqësues të Lëvizjes Studentor '90.

Në ambientet e Radio-Nacional në Ish-Kinostudio, përfaqësuesit kanë folur për situatën aktuale politike-shoqërore.

Ata kanë vënë në pah çështjen e pajisjes së qytetarëve me karta identiteti dhe kanë bërë apel për të aplikuar me qëllimin për të marrë pjesë masivisht në zgjedhje.

e.l/NOA

KOMENTE