English

Shtypi ditor për 14 maj 2009 në Evropë dhe SHBA

Tiranë, 14 maj, NOA - Në këtë hapësirë gjendet një pasqyrë e titujve të gazetave kryesore evropiane dhe në SHBA, për ditën e Premte, 14 Maj 2009.

Ky është një shërbim që ofrohet me pagesë nga agjencia e Lajmeve NOA, në shqip, anglisht, italisht e greqisht.

Mundësia e parapagimit aktualisht ofrohet përmes abonimit dhe së shpejti, edhe përmes pagesës së shërbimit direkt me anë të kartës së kreditit.

Për t'u abonuar në këtë shërbim dhe për t'u pajisur me një emër përdoruesi dhe kodin, dërgoni një kërkesë në adresën e E-mail: info@noa.al

Argumenti kryesor për ditën e sotme në shtypin londinez ka qenë

ai i

KOMENTE