English

Njoftim nga Lëvizja e Legalitetit

Ditën e shtunë më datë 23 maj 2009, ora 10.00, tek Pallati i Kulturës Tiranë (Salla e Teatrit të Operës dhe Baletit) hapet fushata elektorale e partisë "Lëvizja e Legalitetit" ku do të prezantohen 32 kandidatët për deputetë të qarkut Tiranë.

Do të jenë të pranishëm edhe drejtuesit e partive të koalicionit "Aleanca e Ndryshimit".

KOMENTE