English

Ekskluzive NOA: Familja e Mateos: Djalin na e zhdukën, Presidenti është përgjegjës

Athinë, 24 maj/Ekskluzive NOA - Familja e të voglit Mateo, i cili u rrëmbye në kryeqytetin grek Athinë, shprehet e tmerruar nga fakti se djali nuk u gjet kurrë, ndërsa ditë dhe orë makthi kalojnë që nga dita e zhdukjes, duke akuzuar autoritetet shqiptare se nuk e "kanë vënë ujin në zjarr" për t'i ndihmuar.

Detajet dhe intervistën e mamasë së djalit të zhdukur dhe gjyshes si dhe çfarë do të bëjnë nesër ata, publikisht në Ditën Botërore të Fëmijëve të Zhdukur, i gjeni në edicionin qendror të orës 19.00, ekskluzivisht në agjencinë e lajmeve NOA.

Na ndiqni në orën 19.00...

KOMENTE