English

Moldavia nuk e ftoi Kosovën në Takimin e Evropës Juglindore

Hajdin Islami Kishinev (Moldavi), 6 Qershor NOA - Moldavia nuk e ftoi Republikën e Kosovës në Takimin e Kryetarëve të Shteteve dhe Qeverive të Procesit të Bashkëpunimit të Vendeve të Evropës Juglindore.

Siç bën të ditur Mediumi TRT nga Turqia në Mosthirrjen e Kosovës në takimin që po zhvillohet në Kishinev edhe Kryeministri i Turqisë, Rexhep Tajip Erdoan e kritikoi duke thënë: "Kjo gjë errësoi përpjekjet gjithëpërfshirëse për bashkëpunim në rajon".Â

h.s/NOA

KOMENTE