English

PS, Klosi në Ishëm: Shteti që do të ngremë do të jetë në krah të të gjithëve

Durrës, 14 qershor NOA - Kandidati për deputet i Partisë Socialiste për qarkun e Durrësit, Blendi Klosi ka sot qenë në Ishëm.

Gjatë takimit me banorët e kësaj zone, Klosi u shpreh se banorët e Ishmit fare pranë brigjeve nuk e meritojnë të jenë në këtë gjendje të mjerë dhe të harruar nga qeverisja. Sipas Klosit kjo qeverisje e ka zhvilluar vendin vetëm sipas interesave të familjes së tij. "Politika e PS do të jetë e drejtuar te të gjithë, do të jetë një për shtet që do të mbroj interesat e të gjithëve. Kam bindjen, se Ishmi, ashtu si e gjithë Shqipëria, do ti bashkohet kësaj force politike, sepse ne përfaqësojmë ndryshimin. Ishmi si e gjithë Shqipëria do të votoj për ndryshimin, sepse ky ndryshim do të thotë mos lejimin e ngritjes së TEC famëkeq, pastrimin e lumit Ishëm, ngritjen e një infrastrukture të denjë për këta banorë, sepse janë më punëtorët në gjithë këtë zonë" tha Klosi.

k.k/NOA

KOMENTE