English

Qeveria miraton vendime për hapjen e universiteteve private në disa qytete të vendit

Tiranë, 18 qershor NOA - Këshilli i Ministrave miratoi sot disa vendime për hapjen e programit të studimeve të doktoraturës në disa fakultete të vendit.

"Këto vendime hapin dritën jeshile për doktoratura në këto universitete", u shpreh kryeministri Berisha.

Gjithashtu, në mbledhje u miratuan vendimet për hapjen e filialit të universitetit privat "UFO" në Berat, si dhe hapjen e filialit të Universitetit "Fan Noli" në Pogradec.

Kryeministri Berisha i vlerësoi këto vendime, si një hap të rëndësishëm në drejtim të zhvillimit të arsimit.

k.k/NOA

KOMENTE