English

Njoftim nga AIITC

Ditën e premte, dt. 17. 07. 2009, përurohet xhamia e fshatit Ferraj, në afërsi të Tiranës.

Në sajë të ndihmesës së çmuar të dhënë nga AIITC, banorët do të gëzojnë një xhami të ngritur enkas për ta.

Në këtë ceremoni inaugurimi pritet të marrin pjesë përfaqësues të trupit diplomatik të akredituar në Tiranë, përfaqësues të shoqatave humanitare e kulturore, intelektualë të ndryshëm, si dhe besimtarë myslimane të fshatit Ferraj.

KOMENTE