English

Ambasadori i Turqisë në Kosovë, viziton monumentet e Vushtrisë

Vushrri, 28 korrik NOA - Në Komunën e Vushtrrisë sot për një vizitë ka qëndruar Ambasadori i Turqisë në Kosovë, Metin Ha¼srev aœnler, i cili fillimisht është pritur nga Kryetari i Komunës, Bajram Mulaku.

Ata kanw bashkëbiseduar për disa fusha ku Turqia mund të ndihmojë këtë komunë.

Më pas Kryetari Bajram Mulaku i shoqëruar edhe nga Ambasadori Metin Hüsrev Ãœnler, si dhe Qamil Sahiti, Drejtor për Kulturë në Vushtrri dhe Ergin Sunguri, kryetar i Shoqatës kulturore shqiptaro-turke "Çeshme" kanë vizituar disa nga monumentet e trashëgimisë kulturore në Vushtrri, ku janë njoftuar për së afërmi me gjendjen e tyre si dhe janë takuar me anëtar të shoqatës "Çeshme".

h.i/NOA

KOMENTE