English

E rrallë në Tunizi, gruaja shtatëzënë pret të lindë 12 fëmijë

Një mësuese e Madhias, lokalitet në qendër të Tunizisë, është shtatzënë dhe pret 12 fëmijë, gjashtë meshkuj dhe gjashtë femra.

Gruaja, e martuar në 2007-ën e cila më përpara ka pësuar dy aborte, ndiqet nga tre mjekë.

Lajmi është bërë i ditur nga e përditshmja tuniziane në gjuhën arabe "Chourouk", që nuk jep të detaje të mëtejshme.

m.i/NOA

KOMENTE