English

Recesioni në Spanjë ul numrin e imigrantëve të paligjshëm

Madrid, 14 gusht NOA-Kriza ekonomike që ka përfshirë Spanjën ka ulur ndjeshëm numrin e imigrantëve të paligjshëm, shumica e të cilëve janë afrikanë.

Sipas agjensisë së lajmeve Reuters, Â rreth 4500 emigrantë janë identifikuar në përpjekje për të hyrë në Spanjë me anë të varkave gjatë shtatë muajve të parë të vitit, në përgjithësi nga Afrika Veriore dhe ajo Perëndimore.

Në vitin 2006 në Spanjë, vendet e punës ishin të bollshme veçanërisht në sektorin e ndërtimit.

<
KOMENTE