English

Aktori Charlie Sheen: Osama Bin Laden punon për qeverinë Amerikane

Amerikë, 11 shtator NOA - Ylli Hollivudian, Charlie Sheen, ka shokuar qytetarët amerikanë me akuzën e tij ndaj qeverisë së Amerikës për barbarizmin e bërë më 9/11.

Sheen i ka bërë apel Presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Barack Obama, që të iniciojë një tjetër hetim të ri në lidhje me sulmet e bëra në Kullat Binjake të New Jork-ut dhe të Pentagon-it në Ëashington DC. Aktori 44-vjeçar më i paguar në televizionet amerikane, deklaroi se tregimi zyrtar 9/11 është "një përrallë absolute, një punë komplet e përgënjeshtruar dhe i imagjinuar". Ai shprehet se sulmet kanë shërbyer si "pretekst për 'çmontimin' dhe anulimin e Kushtetutës dhe Drejtligjet e drejtave tona (Bill of Rights)" dhe të arsyetohet lufta në Irak. Ai, gjatë deklaratave shokuese të dhëna për media, lë të kuptojë se Osama Bin Laden punon për qeverinë Amerikane.

KOMENTE