English


Njoftimi, ripublikohen numrat telefonikë të Komisariateve të Policisë së Tiranës

Tiranë, 28 shtator, NOA - Strukturat e Policisë së Tiranës, duke i kushtuar një vëmendje të veçantë në funksion të shërbimit dhe dhënies ndihmë ndaj qytetarëve, ka publikuar   numrat telefonikë të vënë në dispozicion për të informuar mbi probleme të ndryshme.

Një kontribut për kapjen e personave në kërkim ka dhënë edhe komuniteti, i cili në vazhdimësi ka mbështetur strukturat policore dhe ka bashkëpunuar me to dhe përmes telefonatave në numrin publik 129.

Ja lista e numrave:

Drejtoria e Policisë së Qarkut Tiranë: 129 (pa pagesë);

Salla Operative 22 81 52; 24 83 33;

Zyra e Marrëdhënieve me Publikun & Mediat tel & fax 23 57 40. Komisariati i Policisë Nr. 1: Numër telefoni 224445;

Rajoni i Policisë në Qytetin Studenti me numër telefoni 34 62 31; Komisariati i Policisë Nr. 2: Numër telefoni 22 33 22 ;

Rajoni i Policisë Vorë me numër telefoni 60 04 64; Komisariati i Policisë Nr. 3: Numër telefoni 22 45 29;

Në përbërje të tij është Posta e Policisë së Universitetit Buqësor dhe Reparti i Policisë Laprakë, me numër telefoni 35 77 56 ; Komisariati i Policisë Nr. 4: Numër telefoni 36 68 26 ; 3314 ; Komisariati i Policisë Nr. 5: Numër telefoni 20 01 82; Komisariati i Policisë Nr. 6: Numër telefoni 35 18 90; Komisariati i Policisë Rrugore: Numër telefoni 22 68 01 dhe 126; 3234 ; Komisariati i Policisë Rinas: Numër telefoni 36 59 13 ; 3680 ; Komisariati i Policisë së Objekteve : Numër telefoni 22 68 01 ; 3232 ; Komisariati i Policisë Kavajë : 055443723; Rajoni i Policisë Rrogozhinë 05772070; Posta e Policisë Golem 05 79 22 273 . n.e/NOA

KOMENTE
  • mario01:17 - 08 Gusht 2017
    Pershendetje dua te denoncoj armand serjani rraca e zez e akuzoj per pedotili homoseksual me te mitur