English

Njoftim nga Konfindustria

Shënim i NOA: Njoftimet në këtë rubrikë, janë për një periudhë të përkohshme pa pagesë. Njoftimet tuaja mund t'i dërgoni në adresën info@noa.al. Publikimi i njoftimeve do të bëhet për 24 orë.

Njoftim nga Konfindustria

Njoftojme se ne datat 5 dhe 6 tetor 2009 ne Sallen e Kuqe te Pallatit te Rinise dhe Sporteve "Adem Jashari", Prishtine zhvillohet Forumi Nderkombetar "Kosova-Mundesi Energjitike".

Forumi organizohet nga Konfindustria e Shqiperise me mbeshtetjen e Ministrise se Energjitikes dhe Minierave te Kosoves dhe ne bashkpunim me KEK/Korporaten Elektroenergjitke te Kosoves dhe Operatorin i Sistemit, Transmisionit dhe Tregut të energjisë elektrike të Kosovës.

Ne Forum do te perfaqesohen dhjetra kompani te rendesishme te prodhimit, transmisionit dhe teknologjise te energjise nga Europa dhe Bota, perfaqesues te institucioneve financiare dhe bankare, te qeverive et vendeve te ballkanike.

Forumi eshte nje nga ngjarjet me te medha te llojit ne Europen Juglindore dhe eshte i pari i zhvilluar ne Kosove.

KOMENTE