English

Pas Moisiut, dhe Mejdani pro hapjes së kutive të votimit: Është deformuar vullneti i qytetarëve

Tiranë, 7 tetor NOA-Një ditë pas deklaratës së ish presidentit të vendit, Alfred Moisiu nga qyteti i Beratit ku promovoi librin e tij "Mes Nanos dhe Berishës", edhe Rexhep Mejdani mbështet kërkesën e opozitës për transparencë të rezultatit zgjedhor.

Ndonëse skeptik, Mejdani ka deklaruar sot për mediat se kjo nënkuptohet si një domosdoshmëri pasi më 28 qershor u deformua vullneti i qytetarëve.

ka mbështetur kërkesën e opozitës për të hapur kutitë e votimit.

Deklaratat e dy ish-presidentëve të Republikës, u bënë gjatë promovimit të librit "Mes Nanos e Berishës" të Alfred Mosiut në Tiranë.

KOMENTE