English

I fshihej drejtësisë, Interpoli prangos në Francë shqiptarin e akuzuar për vrasje

 Tiranë, 8 tetor NOA-Është arrestuar sot në Francë nga oficerë të Interpolit një shtetas shqiptar i cili akuzohet për disa vepra penale, si krimi ndaj jetës e shëndetit si dhe përdorimi i armëve dhe eksplozivëve pa leje.

I akuzuari është Bledar Cafi, 30 vjeç, lindur në Shkodër.

Cafi ishte shpallur në kërkim nga drejtësia shqiptare për disa akuza por ai jetonte në Francë prej disa vitesh.

Sot falë Interpolit u bë e mundur kapja e tij dhe vënia para drejtësisë.

KOMENTE