English

Prishtina zyrtare pranon progres raportin e BE për Kosovën, premton më shumë përkushtim

Prishtinë, 14 tetor NOA-Kryeministri Hashim Thaçi ka pranuar sot Raportin e Progresit të vitit 2009 dhe Studimin e Fizibilitetit për Kosovën, të cilin në emër të Komisionit Evropian, ia dorëzoi shefi i Zyrës Ndërlidhëse të këtij komisioni në Prishtinë, Renzo Daviddi.

Kryeministri Hashim Thaçi në takim ritheksoi përkushtimin e institucioneve të Republikës së Kosovës për thellimin e angazhimeve për implementimin e të gjitha standardeve për integrim në institucionet e Bashkimit Evropian dhe në NATO", thuhet në një komunikatë të lëshuar nga Zyra e Kryeministrit.

"Raporti i Progresit dhe Studimi i Fizibilitetit për Kosovën konfirmojnë perspektivën e qartë evropiane të Kosovës.

Në këtë kuadër, Qeveria e Republikës së Kosovës vetëm sa do t'i rrisë përkushtimet e saj për qeverisje të mirë, transparente, efektive, për sundimin e rendit dhe ligjit, luftën pa kompromis kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar", ka theksuar Thaçi.

m.i/NOA

KOMENTE