English

Njoftim nga Ministria e Punëve të Jashtme

Sot, me ftesë të Zv.Kryeministrit dhe Ministrit të Punëve të Jashtme, z. Ilir Meta vjen për një vizitë zyrtare dyditore në vendin tonë, Ministri i Punëve të Jashtme të Turqisë, z. Ahmet Davutoglu.

Ministri turk z. Davutoglu gjate qëndrimit në Tiranë pritet të takohet me autoritetet më të larta të vendit. Â

Më 18 tetor 2009, në orën 9.30 zhvillohet ne MPJ takimi Meta -  Davutoglu. Â

Më 18 tetor 2009, në Â orën 10.30 do te zhvillohet një konferencë e përbashkët shtypi e Zv.Kryeministrit dhe Ministrit të Punëve të Jashtme, z. Ilir Meta dhe Ministrit te Punëve të Jashtme të Turqisë, z. Ahmet Davutoglu.

KOMENTE